Kontakta oss på Vakin

E-post: kundservice@vakin.se

Telefon: 090-16 19 00

Telefontid vardagar: 08:00–15´4:00

Fler kontaktuppgifter
Skriv ut

Hämtning av grovavfall

Du som bor i villa kan mot en kostnad beställa hämtning av grovavfall hos Vakin. Märk avfallet med ”Grovavfall”, namn och adress och ställ upp det så att det syns tydligt.

Grovavfall är avfall från hushållen som är tungt och skrymmande eller som inte ska lämnas i soptunnan. Exempel på grovavfall är trasiga möbler, barnvagnar, cyklar, träavfall, järn- och metallskrot, porslin och kakel med mera. Elavfall (som dammsugare, kylskåp och lampor) ingår inte i vår hämtservice. Här gäller producentansvaret.

E-tjänsten består av ett formulär med ett eller flera steg där du så noga som möjligt ska fylla i de olika fälten. Obligatoriska fält är markerade med *. Anvisningar om vilken information som ska fyllas i finns i anslutning till varje fält. I vissa fall kan du hitta ytterligare förtydligande genom att klicka på symbolen med frågetecken (?) i anslutning till fältet.

Efter att du fyllt i fälten på ett steg så klickar du på Nästa. Om det inte är korrekt ifyllt så visas detta genom att fältet rödmarkeras och förklaring till vad som behöver ändras. Det är också möjligt att gå tillbaka och ändra uppgifter i tidigare steg genom att klicka på Föregående.

När du är klar med alla steg så kommer du till en bekräftelsesida där du får en översikt av de uppgifter som du angett. Här behöver du också godkänna Vakins villkor innan du skickar in ditt ärende.

Vissa av våra e-tjänster kräver signering med BankID vilket framgår på e-tjänstens informationssida.

Efter att du skickat in ditt ärende skickas ett bekräftelsemail till den e-postadress som du angett. Ärendet hamnar då hos Vakins Kundservice.