Kontakta oss på Vakin

E-post: kundservice@vakin.se

Telefon: 090-16 19 00

Telefontid vardagar: 08:00–15´4:00

Fler kontaktuppgifter

Daniel Sundqvist, ny chef för verksamhetsstöd hos Vakin

Daniel Sundqvist, som närmast kommer från CGI, har gedigen erfarenhet och goda kunskaper inom IT, verksamhetsutveckling och ledarskap. Hans kompetens kommer att bidra till Vakins möjligheter att hantera framtida utmaningar och leverera hållbara lösningar till kund.

Daniel Sundqvist

Efter en ingående rekryteringsprocess med flera bra och kompetenta kandidater, föll valet på Daniel Sundqvist. Han har arbetat med affärsutveckling och verksamhetsutveckling, it och ledarskapsfrågor i större delen av sitt arbetsliv. Från CGI tar han nu steget till Vakin med uppdrag att bygga upp och samordna den nya avdelningen för verksamstöd som omfattar bland annat it, fastighet och hållbarhet.

- Jag ser fram emot att börja min nya roll, att få vara en del av Vakins ledning och bidra med mina kunskaper och erfarenheter hur verksamhetsstöd kan förenkla, effektivisera och utveckla arbetssätt i organisationen, säger Daniel Sundqvist ny chef för verksamhetsstöd hos Vakin.

När Vakin sökte ny chef till den nya avdelningen för verksamhetsstöd var önskemålet att hitta en person som är bra på verksamhetsutveckling och ha ett tydligt leveransfokus i arbetet att samordna och stötta olika kompetensområden.

- Vi är väldigt glada över att ha rekryterat Daniel Sundqvist, säger Robert Hansson, vd för Vakin. Hans erfarenhet och kompetens kommer att bidra till Vakins utveckling som en effektiv och hållbar aktör i regionen.

Genom rekryteringen vill Vakin stärka och samordna det interna stödet för verksamheten och skapa förutsättningar för en effektiv utveckling som tillgodoser framtidens krav.